Workshops
 

 

Workshops

Visualiseren met de basispolariteit van de innerlijke vrouw en de innerlijke man

Deze workshop is een mooie manier om inzicht te krijgen in jezelf.
Door de visualisaties met je innerlijke vrouw en je innerlijke man kun je in jezelf reizen en stap voor stap ontdekken wie je van binnen bent en wat er binnen in je leeft. Door te visualiseren leer je op een rustige manier waar je op dit moment bent op jouw levenspad. Het is de bedoeling dat je de ervaring kort op papier schrijft en er een tekening of een collage van plaatjes van maakt.
Zodoende wordt het effect van de visualisatie vergroot.
Met elkaar wisselen we onze ervaringen uit .
Deze workshop bestaat uit 8 bijeenkomsten van 09.30 – 11.30 uur en wordt gegeven in Alkmaar. Omdat ik reïncarnatietherapeute ben, is het een workshop visualisatie met een blik naar reïncarnatie.
Verdere informatie over deze workshop telefoon 072-5111348

Deze workshop is ontwikkeld door Carine Verveld en Lydia Kimman en werd gegeven als bijscholing van de N.V.R.T.

 

Het Huis van de Reiger

Het Huis van de Reiger is een huis voor vrouwen en beslaat een cirkel bestaande uit acht levensfasen. Het is de plek van oude grootmoeders, van oervrouwen en van vrouwelijke archetypen, eigenlijk van alle vrouwen die ooit hebben geleefd, nu leven of ooit nog zullen leven. Zij dragen het web van alle vrouwenkennis en wijsheid in zich. Via het Huis van de Reiger kun je daar kennis mee maken in jezelf en in verbinding met andere vrouwen. Wij zullen werken met visualisaties, ceremonie, rituelen en zang en onze creativiteit.

We zullen per keer een fase bespreken, doorreizen en verwerken. Deze workshop bestaat uit 10 bijeenkomsten.
Ik heb deze manier van werken geleerd van Carine Verveld. Zij heeft  haar kennis opgedaan bij Carolyn Hillyer, kunstenares, dichter en zanger uit Dartmoor in Zuidwest Engeland.

Zie: www.seventhwavemusic.co.uk